Recente berichten

Kom 30 november naar Kapelle Duurzaamtuus

Solar 2 Enjoy Zeeland

Leverancier van duurzame oplossingen voor heel Zeeland: zonnepanelen, infraroodverwarming, warmwatersystemen, airco’s, wind-energie en gasvrijwonen

Cashback world partner

Shop bij de aangesloten Shops van Cashback World en ontvang Cashback en Shopping Points bij iedere aankoop. Aanbiedingen, Deals en Kortingscodes …


Solaredge

leverancier van power optimizer, omvormer voor zonne-energie en bewakingssystemen voor fotovoltaïsche arrays. Deze producten hebben tot doel de energie-output te verhogen door middel van Maximum Power Point Tracking op moduleniveau.


Warmtepanelen.nl

Dé leverancier van infrarood verwarming en infrarood warmtepanelen!


Project Nollewiel – Robert Zakelijk Bedrijfs Advies

Levensloopbestendig en duurzaam wonen projecten


SNS Bank

Ga je je huis verbouwen? Dan is dit hét moment om je verbouwing duurzaam en energiezuinig aan te pakken.

SNS en Slimwoner

Je woonlasten verlagen? We denken graag met je mee en kijken dan verder dan je hypotheek. Bijvoorbeeld hoe je energieverbruik omlaag kan. Daarom werken we samen met Slimwoner. Slimwoner is een initiatief van Natuur & Milieu. Dit online platform geeft onafhankelijk advies over energie besparen en helpt je om er echt mee aan de gang te gaan. Bovendien heeft Slimwoner een uitgebreid netwerk van bedrijven die tegen een eerlijke prijs helpen met energie besparen. En wij helpen je graag met de financiering van je aanpassingen.


Glashandel Melieste

HR isolatieglas incl. diverse mogelijk optiesMelieste Glas is een moderne en dynamische glashandel en staat voor een vriendelijke bediening en vakmanschap. Vanuit Goes staan 16 enthousiaste medewerkers voor u klaar.


DELTA Energie BV

Energieleverancier incl. hieraan gerelateerde service producten en -diensten

Koppejan Waterservice

Bij Koppejan Waterservice bieden we je meer dan alleen een passend aanbod voor waterontharders. Zoals onze naam al doet vermoeden hebben wij een uitstekende service hoog in het vaandel staan. In Nederland hebben we in de meeste regio’s te maken met hard water. Zelfs in gebieden met een relatief laag kalkgehalte kun je veel winst behalen met een waterontharder. Het ontharden van water geeft je verschillende voordelen:

  • Apparatuur zoals wasmachines zullen een langere levensduur hebben. 
  • Badkamers en wc’s zullen minder gauw aanslag en kalkverontreiniging kennen.
  • Het drinkwater zal lekkerder smaken.
  • Kalkaanslag op glazen, bekers en dergelijke zal zeer sterk verminderd worden.

Energie-winkel
Investeer in een zonneboiler, zonnepanelen, pelletketel of warmtepomp

Stichting Zilver Wij bemiddelen voornamelijk honden en katten uit drie asielen rondom Alicante, genaamd Asoka Orihuela, Asoka El Grande (San Vicente) en Asoka Castalla. Ook bieden wij structurele en incidentele hulp aan het asiel of bijvoorbeeld ernstig zieke dieren op locatie in Spanje of in Nederland. Ieder dier is voor ons heel bijzonder, daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor de intakesprocedures en nazorg. Hebben we onverhoopt een mismatch, dan komen de dieren terug naar de stichting. In Nederland voeren wij het no-kill beleid van Asoka door en we hebben respect voor het zeer bijzondere werk dat de verzorgers in Spanje hebben verricht. Ieder dier telt, voor ieder dier wordt gezorgd.

Vergeet niet te delen via , , Google+, Pinterest, LinkedIn, Buffer and Tumblr.