Ambiance Koudekerke

Ambiance Koudekerke opende haar deuren op 11 oktober 2017. Als tweede vestiging van ondernemers Eddy en Sonja Hillebrand, die dat jaar tevens het 20 jarige bestaan van hun eerste vestiging Ambiance Goes & Deurtotaal vierden, hebben ze nu ook een fysieke vestiging in het westen van Zeeland. De hagelnieuwe showroom in Koudekerke is voorzien van een virtueel showroom concept.

U kunt in de showrooms van Goes en Koudekerke terecht voor een vakkundig advies en inspiratie op het gebied van zonwering, raambekleding, terrasoverkappingen, rolluiken, horren en Hörmann voor- en garagedeuren.

//www.ambiance-zonwering.nl

 

PMA-Montage

PMA-Montage is geboren uit 25 jaar ervaring in de zonwering.
Ik heb ruime ervaring op het gebied van allerhande zonweringen, terrasoverkappingen, rolluiken en randzaken.

Website: www.pmamontage.nl

M.v.g.
Paul Hoogervorst.
PMA-Montage.

Groen hoeft niet duur te zijn

Zuiver Financieel

Ambitie : “Groen hoeft niet duur te zijn”

Waarom op DuurzaamTuus: DuurzaamTuus omdat het anders moet ! Wij helpen jou met een financiering, lening of subsidie om verduurzaming van jouw woning te realiseren. Zo zetten wij ons samen in voor een duurzame en gezonde wereld !

Kijk op www.zuiverfinancieel.nl

Een waterontharder is duurzaam omdat het minder milieubelastend is.

Waterspecialist

Ambitie : Een waterontharder is duurzaam omdat het minder milieubelastend is.

Waarom op DuurzaamTuus:
Waterspecialist is gespecialiseerd in wateronthardingsapparatuur. Met name kalkaanslag veroorzaakt veel ongemak en zorgt voor extra kosten. Waterspecialist levert diverse types elektronisch en mechanisch gestuurde toestellen. Een waterontharder levert u veel comfort, maar dat niet alleen.  Zacht water zorgt voor minder slijtage aan apparatuur waardoor water loopt. Denk hierbij aan uw cv-ketel, waterkoker, koffieapparaat, wasmachine en vaatwasser. Kleding slijt minder snel als het met zacht water wordt gewassen. U kunt met weinig was en schoonmaakmiddelen toe en het verlengt de levensduur van apparatuur. Aspecten waar het milieu en uw portemonnee blij van wordt!

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.water-specialist.nl

noviteiten

Heeft u al langer nagedacht over een waterontharder maar twijfelt u over de plaatsing? De premier Compact is een innovatief en onderhoudsvrij toestel ter grootte van een koelbox die de plaatsingsmogelijkheden aanzienlijk vergroot.

Behoud een gezond en actief denkvermogen!

Tsarina Vertaalservice en Taallessen

Ambitie: Behoud een gezond en actief denkvermogen! Het leren van een taal via taalschool Tsarina, www.tsarina.info, is duurzame kennis, kennis die niet verloren gaat!

Waarom op DuurzaamTuus:
Het is wetenschappelijk bewezen dat het leren van een nieuwe taal je hersenen stimuleert.  Je gaat scherper denken en het begrijpen en leren van andere nieuwe onderwerpen kost je minder moeite. Personen die veel met taal bezig zijn communiceren efficiënter. Duurzame hersenen – duurzaam leven.  Benieuwd? www.tsarina.info

Wilt u ook online een taal leren via E-learning (geen papier), onafhankelijk van uw woonplaats (geen onnodig reizen)? Wij bieden een grote diversiteit aan taallessen waar mensen goedkoop een taalcursus kunnen volgen in hun eigen tempo, onder begeleiding van een professionele docent. Ik ben beëdigd vertaler (HBO-Bachelor Communications) en taaldocent en spreek Nederlands, Russisch, Engels en Spaans. Ook heb ik een tweede universitair ingenieursdiploma.

Tsarina

Beëdigd Vertaler Russisch en docent

Engels-Spaans-Russisch-Nederlands

 

thuismakelaars bewust met uw woonlasten omgaan

Duurzaamheid betekend ook bewust met uw woonlasten omgaan. De kosten voor een makelaar zijn nog steeds een flinke belasting voor veel mensen. Door zelf mee te werken aan de verkoop van uw woning kunt u flink besparen en dit geld gebruiken voor andere zaken, zoals het energiezuinig maken van uw woning. Dit ‘duurzame’ concept leggen we u graag uit tijdens DuurzaamTuus!!

www.thuismakelaars.nl/pakketten

Elmar de Kok

Thermecon Isolatie

Thermecon Isolatie

Ambitie : Voor iedereen meer wooncomfort en een lage energierekening

Waarom op DuurzaamTuus: Met onze zeer lange kennis en ervaring in isoleren en energiebesparing draagt Thermecon Isolatie graag bij aan een duurzamer Zeeland!

www.thermecon.nl

Thermecon E-Project BV | Theco Isolatie Nederland
Banjaartstraat 2
4301 RR Zierikzee

T  0111 439400
F  0111 439409

Speedheat Zeeland duurzaamheid: “De warmte van morgen”

 

 

Quote m.b.t. duurzaamheid: “De warmte van morgen”
Reden aanwezigheid beurs: Speedheat Zeeland is aanwezig op de DuurzaamTuus beurs omdat elektrische vloerverwarming een duurzame oplossing biedt. Door de plaatsing van 1 mm dunne verwarmingselementen direct onder het vloeroppervlak en dat de temperatuur per vertrek regelbaar is biedt Speedheat een duurzame en economische oplossing in iedere situatie. Bezoek ons op de beurs of neem eens een kijkje op onze website www.speedheat.nl

Solinso wil de verduurzaming versnellen en heeft daarom de “Mystiek” zonnedakpan ontwikkeld

Solinso

Ambitie : Duurzaamheid kan ook mooi zijn

Waarom op DuurzaamTuus:

Solinso wil de verduurzaming versnellen en heeft daarom de “Mystiek” zonnedakpan ontwikkeld.
De Mystiek zonnedakpan is een kwalitatief hoogwaardig Nederlands zonne-energie product dat nagenoeg onzichtbaar verwerkt kan worden in het dak.
Het vervangt de dakpan, wekt veel energie op, valt weg in het lijnenspel van het dak én is ook nog eens heel betaalbaar.
Aansprekende voorbeelden van gerealiseerde woningen en meer informatie over de Mystiek zonnedakpan vindt u op onze website www.solinso.nl
We zijn op Duurzaam Tuus om ons product ook in Zeeland meer bekendheid te geven en zijn benieuwd naar de reacties van het Zeeuwse publiek.